Service mobil roti industriale Oradea

Service mobil roti industriale Oradea De multe ori ne confruntam cu situatii in care utilajele industriale cedeaza in timpul desfasurarii activitatilor, fara ca acestea sa mai poata fi transportate pana la service.

Service mobil roti industriale Oradea De aceea, ne dorim sa venim in ajutorul celor care detin utilaje ce nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita si va punem la dispozitie un service mobil roti agro si industriale eficient si prompt. Astfel, putem interveni in cazul incarcatoarelor frontale, excavatoarelor, utilajelor forestiere etc. pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil.

 
Serviciile oferite constau in:

  • Montare si demontare anvelope industriale
  • Reparatii de orice natura a anvelopelor avariate
  • Consultanta anvelope
  • Vanzari anvelope agabaritice noi sau resapate
Service mobil roti industriale Oradea

Colaborand cu service-ul nostru mobil beneficiati de economie de timp, costuri reduse si mai putina bataie de cap. Dumneavoastra va puteti desfasura activitatea in timp ce specialistii nostri isi fac treaba cu eficienta maxima.

Procedura de schimb a anvelopelor este completa si implica demontarea rotilor, schimbarea anvelopelor, verificarea presiunii de aer/azot, echilibrarea si montarea rotilor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Depanare in trafic anvelope agricole si industriale. Venim in intampinarea dumneavoastra cu ateliere mobile echipate adecvat pentru inlocuirea si repararea anvelopelor dumneavoastra

Depanare in trafic anvelope de camion. Venim in intampinarea dumneavoastra cu ateliere mobile echipate adecvat pentru inlocuirea si repararea anvelopelor dumneavoastra.

Ne adresam utilajelor industriale care nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita

            Deseori utilajele industriale cedeaza in timpul desfasurarii activitatilor, fara ca acestea sa mai poata fi transportate pana la service.
De aceea Expert Tyres vine in ajutorul clientilor care detin utilaje ce nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita punand la dispozitie un service mobil de roti agro si industriale eficient si prompt. Astfel, putem interveni in cazul tractoarelor, combinelor, incarcatoarelor frontale, excavatoarelor, utilajelor forestiere etc. pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil la locul dorit de client.

            Serviciile oferite constau in:
                   – Montare si demontare anvelope agricole si industriale
                   – Reparatii anvelope avariate prin presare la cald
                   – Consultanta anvelope
                   – Vanzari anvelope agro si industrial
                   – Schimbam anvelopele uzate si reparam anvelopele cu defecte!

REALIZAT DE NETSPARK.BIZ