Mentenanta consultanta anvelope industriale

Mentenanta consultanta anvelope industriale Inteparea sau alte deteriorari ale anvelopelor noi dau mari batai de cap transportatorilor, acestia trebuind sa gaseasca solutii pentru repararea pneurilor, care, de altfel, ar mai putea fi folosite multă vreme. In special în cazul anvelopelor de dimensiuni mari vulcanizarea nu se poate face „merge si asa”, iar multe firme cu flote prefera sa apeleze la serviciile unei companii specializate.

Expert Tyres se ocupă cu asigurarea reparatiei pentru orice marca şi dimensiune de anvelope, importand toate consumabilele necesare pentru service-ul pneurilor.

Mentenanta consultanta anvelope industriale

Pentru mai multe informatii si consultanta va rugam sa ne contactati cu incredere

In cadrul operatiunilor de mentenanta va oferim serviciile de aliniere a rotilor (GEOMETRIE):

Alinierea roţilor reprezintă un element cheie al întreţinerii anvelopelor, prin care se asigură obţinerea unor performanţe optime, a unei uzuri uniforme şi a unei durate de viaţă mai mari a anvelopelor. Specialiştii Expert Tyres pot recunoaşte defectele de aliniament asociate cu un anumit tip de uzură a anvelopei.

Mentenanta consultanta anvelope industriale

Un aliniament corect al roţilor asigură reducerea costurilor prin:

  • randament kilometric optimizat – alinierea incorectă reprezintă una dintre cele mai importante cauze ale uzurii anvelopelor – o dereglare de 1 mm a convergenţei provoacă o scădere cu 7% a randamentului kilometric.
  • uzură mecanică redusă – atunci când roţile sau osiile nu sunt aliniate, părţile mecanice, cum ar fi componentele suspensiei şi cuzineţii, sunt supuse solicitărilor crescute şi uzurii premature, care au ca rezultat creşterea costurilor de mentenanţă şi a imobilizărilor.
  • economie de carburant – rezistenţa la rulare a anvelopei creşte în cazul unei alinieri incorecte – alinierea corectă reduce consumul de carburant şi cheltuielile de exploatare.
  • siguranţă crescută – manevrabilitatea vehiculului, siguranţa şi confortul conducătorului auto depind în egală măsură de alinierea roţilor şi a osiilor.

Sfatul expertului

Geometria roţilor poate avea de suferit dacă treceţi cu maşina peste gropi, delimitatoare de viteză sau borduri. Aceasta poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor, senzaţia resimţită fiind aceea că maşina „trage” într-o parte. Pe de altă parte, consumul de carburant creşte, iar anvelopele se uzează prematur. Specialiştii Expert Tyres recomandă ca geometria să fie verificată periodic, dar şi după impactul cu bordura sau după trecerea peste o groapă sau peste delimitator de de viteză, dacă viteza de deplasare a fost una mare.

Mentenanta consultanta anvelope industriale

REALIZAT DE NETSPARK.BIZ